изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:26 EET
ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ПРЕДСТАВЯ ЧИТАЛИЩЕТО В ТЕРВЕЛ    
КултураВ националния форум "Посока читалище" ще участва днес Севдалина Колева - координатор на проект "Обучителен, консултантски и информационен център по пчеларство" на читалище "Димитър Дончев-Доктора" в Тервел.

С. Колева ще изнесе доклад на тема "За предприемачеството има много възможности". Форумът е под патронажа на президента Георги Първанов и ще се проведе в НДК в столицата. Той е официалната заключителна проява на тригодишния проект "Читалища", осъществяван от Министерството на културата и ПРООН и с финансовата подкрепа на Американската агенция за международно развитие и програма МАТРА на правителството на Холандия. Благодарение на реализацията на проекта са финансирани 42 читалища в България, а националната мрежа от 300 читалища осигурява възможност за обмяна на опит и добри практики. "Проектът създаде среда за засилване ролята на читалищата като традиционни местни културни, образователни, информационни и граждански центрове и предложи модели за тяхното модернизиране и участие в развитието на местните общности", сподели за НДТ Севладина Колева.
 


Сходни връзки

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ПРЕДСТАВЯ ЧИТАЛИЩЕТО В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди