изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:58 EEST
ОБЩИНАРИТЕ В КАВАРНА ДАДОХА ОЩЕ ТЕРЕНИ ЗА ГОЛФ-КОМПЛЕКС    
СпортВчера редовно заседание проведе Общинският съвет в Каварна.


Съветниците гласуваха замяната на имот, собственост на плетачната фабрика "Катрик 61" АД, с общински имоти, каза за НДТ пресаташето на общината Мария Сотирова. "Катрик 61" притажава имот с площ 4 950 кв.м, на терена има построени две масивни конструкции с 3- и 4-етажни сгради с обща площ 2 200 кв.м. Целта ни е да се привлече инвеститор, който да изгради търговски комплекс с паркинги. ОбС реши в замяна да предостави 4 общински празни терена в регулацията на града с обща площ над 4 300 кв.м" - заяви М. Сотирова.
Съветниците са приели решение да бъде продаден общински имот в крайбрежната зона с площ 1888 кв.м, на терена е застроена вила "Бизоне". Гласувано е още искането на фирма "Блек сий голф ризортс" за нови терени с цел изграждане на спомагателни сгради, съоръжения и туристически обекти в голф-комплекс. Съветниците са дали два имота в регулацията на с. Божурец - 67 дка и 125 дка. Приети са били също правилник за дейността на обществения посредник, както и стратегия за закрила на детето.
 


Сходни връзки

ОБЩИНАРИТЕ В КАВАРНА ДАДОХА ОЩЕ ТЕРЕНИ ЗА ГОЛФ-КОМПЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди