изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:21 EEST
ОбС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ЩЕ ЗАСЕДАВА ДНЕС    
СпортОбщинският съвет на община Добричка ще проведе днес редовно заседание.


Както НДТ писа, една от темите, които ще дискутират съветниците, ще е свързана със състоянието на водопроводната мрежа на територията на общината и мероприятията за подобряване на водоснабдяването на населените места. Ще бъде разгледан анализ на управителя на ВиК в Добрич инж. Николай Ангелов. На сесията ще бъдат отчетени резултатите от пролетно почистване на селата, което се проведе в периода 15 март - 15 април. Съветниците ще се запознаят с проект на Наредба за условията и реда на съставяне, изпълнение и отчитане на общинския бюджет, който се внася от директора на дирекция "Финансово-стопански дейности" Кольо Георгиев.
На заседанието на ОбС ще бъде разгледана и информация за подготовката и провеждането на празника на община Добричка и фолклорния събор "Песни и танци от слънчева Добруджа" в края на юни. Предвижда се за целта да бъдат изразходвани 11 200 лева. Тази година е предвидено изпълнителите да се представят на четири естради. Изпълненията им ще бъдат оценявани от специалисти фолклористи. Фолклорният събор край с. Дебрене се провежда от 36 години. От 1997 г. с решение на ОбС той е и празник на община Добричка.
 


Сходни връзки

ОбС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА ЩЕ ЗАСЕДАВА ДНЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди