изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:09 EET
В АЛБЕНА КАРДИОЛОЗИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ЩЕ ДИСКУТИРАТ СЪВРЕМЕННИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В ЛЕЧЕНИЕТО НА СЪРДЕЧНАТА НЕДОСТАТЪЧНОСТ    
ТуризъмБлизо 400 лекари кардиолози от цялата страна ще вземат участие в националния симпозиум “Лечение на хроничната сърдечна недостатъчност – от клиничните проучвания към ежедневната практика”, който ще се състои от 28-ми до 30-ти май в хотел “Добруджа” на курорта Албена.

Сред лекторите и модераторите са водещи български кардиолози като проф. Младен Григоров – национален консултант по кардиология към НЗОК, доц. Юлия Джоргова от университетската болница “Св.Екатерина” – София и председател на българското дружество по кардиология, доц. Асен Гудев, доц. Димитър Раев, доц. Цветана Кътова и др.

На форума ще бъдат дискутирани най-съвременните тенденции в лечението на хроничната сърдечна недостатъчност, като специално внимание ще бъде отделено на приложението на европейското ръководство за лечение на това заболяване в българската клинична практика.

Официалното откриване на Симпозиума е от 10.00 ч. на 29-ти май (събота) в конферентната зала на хотел “Добруджа”.

Националният симпозиум “Лечение на хроничната сърдечна недостатъчност – от клиничните проучвания към ежедневната практика” се организира със съдействието на фармацевтичната компания “Хофман-Ла Рош”.


За допълнителна информация:

Диана Иванова – тел. 0888 352 349
член на Организационния комитет на Симпозиума

Борис Луканов
Агенция “ИнтелДей Солушънс”
Тел. 02 / 981 56 84; 0887 602 707

НДТ
 


Сходни връзки

В АЛБЕНА КАРДИОЛОЗИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА ЩЕ ДИСКУТИРАТ СЪВРЕМЕННИТЕ ТЕНДЕНЦИИ В ЛЕЧЕНИЕТО НА СЪРДЕЧНАТА НЕДОСТАТЪЧНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди