изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:13 EEST
БЛАГОУСТРОЯВАНЕ ВДИГА ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ПО ЖЪЛТИТЕ ПЛОЧИ    
ОбществоПри реализацията на проекта за благоустрояване и озеленяване на района на търговския център по т.нар. жълти плочи в Добрич, цените на магазините там сериозно ще нараснат.



До това заключение са стигнали вчера собствениците на търговски обекти, участвали в срещата със зам.-кмета Пламен Ганчев и икономическата дирекция на кметството. В двете проведени срещи са участвали около 15 търговци или една шеста от всички, които имат обекти там. Досега всички са заявили категоричната си подкрепа за проекта на общината за благоустрояване на района от площад "Свобода" до площад "Тракийски" като стойността на целия проект е 750 000 лева. По предложение на търговците общината ще продължи още известно време на администрира проекта. П. Ганчев е поел ангажимента до 10 дни да представи на собствениците на обекти в района подробни разчети какво би им струвало включването в проекта на база площите на обектите им.
 


Сходни връзки

БЛАГОУСТРОЯВАНЕ ВДИГА ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ ПО ЖЪЛТИТЕ ПЛОЧИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди