изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:52 EEST
КОРТЕЛОВ И ЦОНЕВ - ПЪРВИ НА РАЛИ "ИНТЕРСПЛИТ"    
СпортДобричкият екипаж Николай Кортелов и Наско Цонев завършиха на първо място в клас N 2 на рали “Интерсплит” в Белград.

След нашите на втора и трета позиция се наредиха представители на домакините от Сърбия и Черна гора, а четвърти финишираха състезатели от Чехия. Общо 58 коли потеглиха в автомобилното състезание. Само 27 екипажа са завършили, заради тежките атмосферни условия.
“По време на състезанието валеше дъжд и това затрудни всички участници. Имаше моменти, когато и ние можехме да приключим, но успяхме да финишираме. Сега ще насочим сили в подготовката ни за следващия старт. През юни предстои рали България, където конкуренцията ще бъде още по-голяма”, каза за “ндт СТАДИОН” навигаторът Наско Цонев, който заедно със своя съотборник Николай Кортелов вече над 20 години е сред водещите състезатели в клас N 2 на ралитата в Източна Европа. Призовото класиране на Кортелов и Цонев в Сърбия и Черна гора им донесе точки за ранглистата на България и за купа Адриатика. Маршрутът на автомобилното състезание в Западната ни съседка е бил с дължина 540 км, а надпреварата се е провела в два дни.
НДТ
 


Сходни връзки

КОРТЕЛОВ И ЦОНЕВ - ПЪРВИ НА РАЛИ "ИНТЕРСПЛИТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди