изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:41 EEST
МЕДИЙНИ СЪБИТИЯ - АЛБЕНА'2004    
ТуризъмСнощи официално президентът на фондация "Телевизионен свят" - френският режисьор Патрик Сандрен отри 10-ото юбилейно издание на фестивала "Международни медийни събития", което по традиция се провежда в курорта "Албена"

Днес е официалният старт на радиофестивала "Сребърна вълна", който се провежда в рамките на Медийни събития, чийто домакин по традиция е курортът "Албена". По-късно през деня Момчил Грозданов - режисьор и аниматор и Александър Варов - директор маркетинг и продажби при Mail.bg, в Спортната зала в комплекса ще представят своето виждане на тема "Как се правят Интернет картички?". В рамките на проявите, организирани от фондация Телевизионен свят, е и пресконференцията за валидирането на пощенски марки "Легендарните български футболисти на ХХ век", което е насрочено за 11 часа в хотел "Лагуна бийч". Хектор Хараламбоус от Гърция ще представи експериментален дизайн в областта на медиите. През днешния ден участниците в проявите ще могат да се запознаят и с мобилните и интернет технологии в маркетинга.
По време на проявите Българската асоциация на регионалните медии /БАРМ/ ще представи пред колеги проект за Етичен кодекс на българските медии. Целта на този кодекс е да предостави на обществото и медиите ръководство за условията, при които трябва да работят медиите в България. Сред главните акценти в проекто-кодекса са предоставяне на достоверна информация на обществото, събиране и представяне на информация, редакционна независимост и други.
 


Сходни връзки

МЕДИЙНИ СЪБИТИЯ - АЛБЕНА'2004 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди