изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:31 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ВЛАСТВАТ В НАШИТЕ ЗОНИ    
Спорт
В поредния турнир от зоналната група по хандбал за юноши младша възраст отборът на Добруджа, воден от Виктор Найденов постигна три победи.

Добричлии се наложиха над Владислав 95, Локомотив -Надин и Кубрат. Във временното класиране възпитаниците на Найденов заемат първото място и почти сигурно се класират за финалите, независимо, че има още един зонален турнир. В последната надпревара от зоната нашите излизат тази събота у дома срещу не претенциозни отбори. Финалният турнир ще бъде от 7 до 11 юли.
Почти сигурно е, че на финалите ще играят и момичетата на Йорданка Добрева до 14-годишна възраст, които също са първи в групата. Тази неделя те гостуват в Русе на местния тим в срещи от последния зонален турнир. Край Дунава те ще играя с домакините, с тима от Тутракан и с Левски /Нова пазар/.

Разбра се още, че българския национален отбор по хандбал за юноши старша възраст, в чийто редици е добричлията Светослав Недев се класира за финалите на европейското първенство, които са в края на юли в Сърбия и Черна гора. В групата на трикольорите са Словакия, Франция и Хърватска.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ВЛАСТВАТ В НАШИТЕ ЗОНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди