изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:09 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ СЕ КЛАСИРАХА ЗА ПОЛУФИНАЛИТЕ    
СпортМеждународният детско-юношески турнир по футбол “Морски звезди”, който се провежда в Албена, навлиза в най-интересната си фаза.

В първенството на момчетата, родени през 1990 г., съставът на “Добруджа” с треньор Минчо Кондов си осигури вече участие в полуфиналите, след като се наложи вчера над “Варна сити” с 5:3. Два гола за жълто-зелените вкара Радостин Йосков, а по веднъж се разписаха Ивайло Йорданов, Янчо Андреев и Христо Галинов. За следващата фаза на турнира се класира и съставът на “Добруджа”, който играе при родените през 1988 г. Момчетата на Красимир Коев намериха място сред полуфиналистите, след като разбиха със 7:1 “Брева” /Вн/. В герой на мача се превърна Борислав Балчев, отбелязал четири гола. Останалите попадения вкараха Диян Попов, Милен Костов и Георги Калинов. Своите шансове да продължи напред има и съставът на добричкия клуб, състезаващ се при родените през 1991 г., с треньор Ивелин Димитров - Широ. С голове на Константин Кондов и Ернетин Давидов той победи вчера “Черноморец” /Бч/ с 2:0.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ СЕ КЛАСИРАХА ЗА ПОЛУФИНАЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди