изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:19 EEST
МЕДИЙНИ СЪБИТИЯ - АЛБЕНА'2004    
КултураВчера в рамките на програмата на Медийни събития в Албена се проведоха два семинара - Дигитални технологии и Електронни плащания, като лектор на втория бе Ралф Нуш от Швейцария.



За днес програмата предвижда семинар на тема "Колко на хиляда? Или как да оценим ефективността на една онлайн реклама. Темата ще бъде представена от Жюстин Томас от АВС. По-късно през деня ще се представи българската УЕБ асоциация. За 15 часа в Спортната зала е насрочен семинар - "Правни аспекти на собствеността в интернет, след което ще се представи Асоциацията на българските кабелни оператори. В късния следобед е презентацията на етническите категории.
Продължава да тече WEB фестивала, като той се провежда за втори пореден път. Участниците се представят в 16 категории. Номинираните сайтове ще бъдат оценявани от 7-членно жури, в което са поканени изтъкнати български и чужди специалисти в областта на маркетинга, Интернет рекламата и web-дизайна. В журито са представени следните страни - Германия, Турция, Гърция и България.
 


Сходни връзки

МЕДИЙНИ СЪБИТИЯ - АЛБЕНА'2004 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди