изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:44 EEST
СТАРТИРА МЛЕЧНАТА СУБСИДИЯ НА ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ"    
ЗемеделиеОт 1 до 18 юни в областната дирекция на държавен фонд "Земеделие" в Добрич се приемат документите на фермерите, които кандидатстват за субсидия за производство на качествено мляко през месеците април и май.



Това съобщи а НДТ директорът й Динчер Хаджиев. Той припомни, че за първокачествено краве мляко фермерите ще получават по 5 стотинки за литър, а за първо качество биволско и овче мляко - по 7 стотинки. Максималният размер на паричните средства, които всеки регистриран земеделски производител може да получи за една календарна година по всички краткосрочни финансови линии е 130 000 лева. Кандидатите за субсидия трябва да имат сключен договор с млекосъбирателен пункт или млекопреработвател, който има разрешително от ДВСК. Трябва да се представи удостоверение за липса на задължения за данъци и социални осигуровки, както и сертификат за качество от лаборатория на ДВСК от млекосъбирателен пункт, а млякото да е изследвано поне два пъти в месеца. Фермерите трябва да представят още декларация за броя на животните и удостоверения за актуално правно състояние.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА МЛЕЧНАТА СУБСИДИЯ НА ДФ "ЗЕМЕДЕЛИЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди