изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:30 EET
ВОЛЕЙБОЛ: БЪЛГАРИЯ-ФРАНЦИЯ 2:3    
СпортДраматична загуба претърпя българският национален отбор по волейбол в първия си мач от тазгодишното издание на Световната лига.

В препълнения до пръсване Дворец на културата и спорта във Варна селекцията на Милорад Киац загуби от Франция с 2:3 (20, -17, -22, 27, -13) след 2,20 минути игра. Сръбският специалист не пусна в титулярния състав шампиона на Франция с Тур Владимир Николов. По-късно нападателят влезе в игра, но не успя да помогне на националния ни тим да стартира с победа участието си в комерсиалния турнир. След шеметното начало на мача, волейболистите ни допуснаха Франция да поведе с 2:1 гейма. Заслуга за това имаше капитанът на “петлите” Капе, когото българите така и не успяха да спрат и да изградят успешен блок на атаките му. Освен това, във втория и третия гейм момчетата на Милорад Киац престанаха да играят през центъра, а това беше най-силното им оръжие в успешната първа част. След жестока битка, българите успяха да спечелят четвъртата част и да доведат мача до тайбрек. Този гейм можеше да приключи в полза на националите ни още при 25:24 и при 26:25, но първия път Владо Николов заби в аут, а втория – съдията даде съмнителна топка в полето след френска атака.
В решителната пета част българите водеха с 3 точки в началото, но постепенно съперникът изравни играта и дори успя да дръпне с 2. Момчетата на Милорад Киац не намериха сили да компенсират предимството на съперника и започнаха участието си в Световната лига със загуба с 2:3.
FOCUS/NDT

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛ: БЪЛГАРИЯ-ФРАНЦИЯ 2:3 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди