изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:04 EET
ТАЗИ НОЩ БЕ УБИТ 19-ГОДИШЕН МЛАДЕЖ    
Ред и сигурностИзвършителят на престъплението - 19-годишният Любен П., е задържан заедно със 17-годишния Т. И. М.

19-годишният Любомир Д. от Русе е бил убит, при спречкване между две компании в центъра на града, съобщиха от пресцентъра на РДВР-Русе. В 4.41 часа граждани са подали сигнал в оперативния дежурен център на РДВР - Русе за възникнал скандал пред вход А на блок "Мелник" по ул. "Муткурова" в Русе. Изпратеният на мястото автоотряд към Първо РПУ открива на тротоара прободеното момче, в същото време са забелязани и двама бягащи от мястото младежи. Веднага са уведомени всички дежурни полицейски екипи и е повикана спешна медицинска помощ. На сигнала в района на инцидента се отзовават патрули от Първо РПУ и СОД при РДВР. След кратко преследване са задържани Любен П. (19 г.)/ и 17-годишният Т. И. М. В Любен П. е открит окървавен нож тип "пеперуда".
Дошлият екип от Спешна медицинска помощ, констатира, че младежът паднал пред блок "Мелник" е починал в резултат на множество прободни рани по тялото. Сформирана е дежурна следствено-оперативно група, която е извършила оглед на местопрестъплението. Трупът е откаран в съдебна медицина за аутопсия.
В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия до момента, полицаите са установили, че всичко е започнало в дискотека "Норд", където две компании са се спречкали. За да изгладят отношенията Любен П. решава да почерпи компанията на Любомир Д. След почерпката обаче възниква спор кой ще плати сметката. Накрая отношенията се изгладили. При напускане на дискотеката обаче, компанията на Любомир проследила другата, до блок "Мелник", където живеело момиче от едната група. Там конфликтът се възобновил, прераснал в побой.
В момента в МБАЛ - Русе са настанени Любен П. с комоцио и Велин О. (19 г.) с черепно-мозъчна травма. На останалите, участници в побоя е оказана медицинска помощ.
По случая е образувано следствено дело по описа на ОСС - Русе. На Любен П. е наложена административна мярка “полицейско задържане”. Работата по изясняване на случая продължава.

FOCUS/NDT
 


Сходни връзки

ТАЗИ НОЩ БЕ УБИТ 19-ГОДИШЕН МЛАДЕЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди