изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:14 EEST
ПЪРВЕНСТВАТА В А И Б ГРУПА ОСТАВАТ СЪЩИТЕ    
СпортСтруктурата на първенствата в България през сезон 2004/2005 година няма да се променя и остава в досегашния си формат. "А" и "Б" групи остават с по 16 отбора, а вторият ни ешелон остава единен.

Трета дивизия остава в сегашния си вариант - четири зони, като всеки зонален съвет ще решава с колко отбора ще е подвластната му футболна област.
През ноември ще бъде свикана Национална конференция, на която ще бъде обсъдена структурата и евентуални промени може да настъпят чак през сезон 2005/2006.
Програмата за новото първенство ще бъде изготвена с пълен жребий, а не с дирижиран както се практикуваше досега. По този начин отборите в "А" група няма да бъдат разпределяни предварително в двойки според градовете си. Същото се отнася и за четирите софийски отбора, които могат да домакинстват в един и същи кръг. Компромис ще има за отбори от "Б" група, където домакинствата ще бъдат съобразени с тимовете от същия град, играещи в елита.

Изпълкомът на БФС реши още да отпадне възможността треньори без лиценз или с по-нисък такъв да ръководят тимове от професионалния футбол. При първо подобно нарушение клубовете ще бъдат глобявани с 25 хиляди лева, а при второ - ще бъдат отнемани по три точки от актива им.

Комисията по лицензирането е издала лицензи на Спартак (Варна) и Ботев (Пловдив). Проблеми има Локомотив (София), чийто стадион не отговаря на изискванията за "А" група. На "червено-черните" е дадена отсрочка до 8-и август да изчистят пропуските

NETINFO/NDT
 


Сходни връзки

ПЪРВЕНСТВАТА В А И Б ГРУПА ОСТАВАТ СЪЩИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди