изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:05 EEST
ПРЕИЗБРАХА Д-Р МЕГЛЕНА ПОПОВА ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СДС    
Политика
Това стана на провелата се в събота областна отчетно-изборна онференция, на която присъстваха 106 делегати


Д-р Меглена Попова бе преизбрана за областен лидер на СДС на състоялата се в събота конференция. За заместни председатели бяха избрани д-р Ивелин Марков и Румяна Бончева от Бургас. Членове на областното ръководство станаха Станка Стоева от Генерал Тошево, Георги Ляпов от Каварна и Милена Иванова от Добрич. 106 делегати взеха участие в областната отчетно-изборна конференция.
На пресконференция след това стана ясно, че 20 членове на СДС от цялата област са напуснали редиците на синята партия, за да отидат в партията на Иван Костов "Демократи за силна България". "Много път има да извърви партията на Костов" - каза в контекста на това д-р Ивелин Марков. "Партията на Костов иска да присвои историята на дясното пространство" - коментира д-р Меглена Попова.
Проектоправилник за номиниране на кандидат-депутатите за изборите през 2005 година предстови да бъде приет на форум на СДС от 26 до 28 юни в Боровец. Негов автор е Филип Димитров. "За пръв път имаме такъв отворен и демократичен правилник за редене на депутатските листи" - заяви д-р М. Попова. В края на септември ще бъде готова предизборната програма на СДС във всички направления - икономика, здравеопазване, социална политика и др.
От името на група общински съветници Нигохос Хубесерян заяви, че днес СДС ще отправи искане до председателя на Общинския съвет в Добрич относно смяна на Димитър Димитров в надзорния съвет на ПФК "Добруджа", защото не защитавал интересите на общината.
 


Сходни връзки

ПРЕИЗБРАХА Д-Р МЕГЛЕНА ПОПОВА ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА СДС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди