изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:50 EEST
АЛБЕНА ВИ ПРЕДЛАГА ТОП ОФЕРТА    
ТуризъмБюрото на "Албена" АД в Добрич предлага страхотна оферта за почивка в Албена или Приморско за периода 7 юни - 4 юли, съобщи за НДТ организаторът Миглена Добрева.

Възможностите са: хотел 3 звезди лукс на брега на морето в Албена, като цената е 35 лв. на човек на ден, с включена закуска. Ако се наема единична стая при същите условия, нощувката със закуска е 45 лв. В хотелите 3 звезди лукс, но по формулата "Всичко в цената", стойността за един ден в двойна стая е 45 лв. на човек, а единичната стая е 55 лв.
В Приморско настаняването е в хотелите "Бисер" и "Нептун", 2 звезди, в единична стая е 18 лв., а в двойна - 14 лв. В стойността е включена закуска. "В Приморско предлагаме също за този период настаняване в бунгала "Кедър", категория 2 звезди, като настаняването е по двама и трима в бунгало. Цената на човек на ден със закуска е 10 лв. 13 лв. е настаняването в самостоятелно бунгало със закуска. За същия период продаваме и вили "Холидей", категория 3 звезди, в Приморско, наемът на ден за 4 възрастни е 58 лв. Децата до 14 години се настаняват и изхранват безплатно" - заяви още М. Добрева.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ВИ ПРЕДЛАГА ТОП ОФЕРТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди