изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:41 EET
СПЕШНО СЕ ТЪРСЯТ РАБОТНИЦИ ЗА ИСПАНИЯ    
ОбществоПоредната оферта за работа в Испания е пристигнала в дирекция "Бюро по труда" в Добрич, съобщи старши експертът Маргарита Матева.

Спешно се търсят 25 кандидати, които ще работят като майстори по полагане на вътрешни облицовки от гранитосгрес и мрамор. Кандидатите трябва да са с основно образование, с минимум 3 години стаж като зидар, специализиран в полагането на подова мазилка и поставяне на плочи и да притежават пети или шести разряд. Не трябва да са по-възрастни от 45 години. Трудовият договор е за една година с възможност за удължаване. Одобрените веднага ще постъпят на работа. При командировки ще се заплащат дневни и квартирни разходи. Фирмата ще предостави жилище, но наемът ще е за сметка на работника.
Кандидатите могат да подадат молба за допускане до интервю по образец на Агенцията по заетостта до 22 юни. Документи ще се приемат в Професионално-информационния център на ДБТ по ул. "Вардар" 45.
Предварителният подбор на кандидатите ще се извършва от Агенцията по заетостта, а окончателният - от смесена българо-испанска комисия, в която ще участват и представители на работодателите. Освен събеседване се предвижда и практически изпит за проверка на професионалните умения на кандидатите.
 


Сходни връзки

СПЕШНО СЕ ТЪРСЯТ РАБОТНИЦИ ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди