изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:36 EET
ГОТВИМ СЕ ЗА КУПА ЕВРОПА В ПЛОВДИВ    
СпортГоляма част от националния отбор на България по лека атлетика пристигна на подготовка в Пловдив, където ще се проведе турнирът за Купа Европа, съобщи гюллетласкачът Галин Костадинов.

.На 19 юни той ще направи поредния опит да покрие норматив “А” за Олимпийските игри в Атина, които започват през август. Състезанието ще бъде на 19 и 20 юни, а нашите са в група “А” при мъжете и жените. Във всички дисциплини представителният тим на България е представен от своите шампиони. Добричлията Галин Костадинов ще тласка гюллето, а за да получи билет за Атина ще трябва да го метне над 20 м. Най-добрият му резултат за сезона е 19.59 м в зала.
“Моята мечта е да покрия норматив “А” за олимпиадата именно на лекоатлетическия турнир за Купа Европа. Ако това не стане, след това имам още много състезания, на които мога да го сторя, но ще се опитам да получа квотата за Гърция именно на предстоящото състезание”, каза лекоатлетът на “Добруджа Сити Експрес” Галин Костадинов. В Пловдив ще пристигне и неговият личен треньор Иван Петров.
До момента 23 български лекоатлети са с олимпийска квота. 13 са покрили норматив "А" за участие, а 10 са с по-слабия норматив "В". НДТ
 


Сходни връзки

ГОТВИМ СЕ ЗА КУПА ЕВРОПА В ПЛОВДИВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди