изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:40 EEST
САМО БОРЯНА НЕДКОВА ЩЕ ПРЕДСТАВЯ “ДОБРУДЖА’ 99” НА ДЪРЖАВНОТО В СТОЛИЦАТА    
СпортДържавното първенство по лека атлетика за юноши и девойки старша възраст ще се проведе в края на седмицата в столицата.

От ръководството на “Добруджа’ 99” информираха, че само Боряна Недкова ще представя клуба в шампионата. Единствената причина за това е безпаричието, което принуждава атлетите на пропускат състезания от републиканския календар. Талантливата състезателка, която има вече много отличия от държавни първенства и от международни турнири, е само на 16 години и по принцип трябва да се състезава при девойките младша възраст. Тя обаче неведнъж е доказвала, че може да мери сили и с по-големите. В столицата Боряна Недкова ще защитава честта на своя клуб в две дисциплини : 3000 м и 5000 м гладко бягане. Николай Янков сподели, че ако до петък бъдат осигурени необходимите средства, поне още четирима негови възпитаници ще тръгнат за държавния шампионат. Това са Мариета Събева, Тодор Недков, Силвия Баръмова и Костадин Стоянов.
 


Сходни връзки

САМО БОРЯНА НЕДКОВА ЩЕ ПРЕДСТАВЯ “ДОБРУДЖА’ 99” НА ДЪРЖАВНОТО В СТОЛИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди