изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:02 EEST
ЗАПОЧВАТ ПРЕГОВОРИ ЗА АКЦИИТЕ НА НАЙДЕНОВ    
СпортВ началото на следващата седмица бизнесмени от Добрич ще започнат преговори с президента на Добруджа Величко Найденов за изкупуване на неговия дял от акции във футболното дружество.

През май клубният бос обяви, че стойността им е 1 158 000 лева. "Тази сума е голяма и първо трябва да видим защо Величко Найденов е обявил тази стойност на своите акции и наистина това ли е цената на АД-то", заявиха бизнесмените. Според тях няма време за губене, тъй като на 25 юни тимът трябва да стартира своята подготовка за новия шампионат на "Б" група. "Надяваме се, че преговорите с Величко Найденов ще завършат успешно и че отборът няма да изгуби от ценното време за подготовка", споделиха още кандидат-управниците на клуба. Те не уточниха кой ще бъде новият треньор на Добруджа и дали Илия Илиев ще застане отново на кормилото на отбора, но през седмицата бившият треньор на "жълто-зелените" заяви за НДТ, че готви селекцията на тима. Според бившия наставник на "жълто-зелените" ще има освободени играчи. Разбира се, ще има и нови, с които да се атакуват целите - изграждане на боеспособен отбор и атакуване на "А" група.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ ПРЕГОВОРИ ЗА АКЦИИТЕ НА НАЙДЕНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди