изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:44 EET
МОБИКОМ - ПЛАТФОРМА ЗА МРЕЖАТА НА ТРЕТИЯ GSM ОПЕРАТОР    
Икономика“Мобиком” може да послужи за платформа при изграждането на третия GSM оператор, ако се осъществи сделка между “Кейбъл енд Уайрлес” и “Вива Венчърс”.

Преди няколко месеца купувачите на БТК обявиха, че ще преговарят с “Кейбъл енд Уайрлес” да изкупят дела на мрежата като база за трети GSM оператор.
Самите “Кейбъл енд Уайрлес” търсят начин да излязат от дружеството по стратегически причини. В случая и двете компании имат интерес от това, така че според думите на Тим Буйсере, управител на “Мобиком”, сделка помежду им ще има. Тъй като БТК е приватизирана с получен GSM лиценз, се очаква тя да приключи бързо.
Има три основни предимства GSM мрежата да бъде изградена на платформата на “Мобиком”. Дружеството е с развита инфраструктура на мрежата (базови станции от билинг система, sms система и други). Клиентите, ползващи услугите му, са не по-малко от 100 000. При промяна те ще могат да запазят номера си, а и да сменят мобифона си с по-лек и удобен апарат. “Мобиком” има изградена репутация, която не бива да се пренебрегва. Ще има и нови услуги за клиентите на новия оператор. Например общи отчитания за мобилния и за домашния телефон или бонуси за входящи обаждания, т.е. за всяка минута от приетите разговори на клиентите от месечната им такса ще се приспадат по 3 ст. за разговор през деня и 1 ст. през нощта.
 


Сходни връзки

МОБИКОМ - ПЛАТФОРМА ЗА МРЕЖАТА НА ТРЕТИЯ GSM ОПЕРАТОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди