изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:22 EET
ФРАНЦИЯ И ПОРТУГАЛИЯ СА ПРЕДПОЧИТАНИТЕ ФАВОРИТИ НА ТРЕНЬОРИТЕ    
Евро 2004Франция, носител на титлата, и Португалия, домакин, са фаворити на селекционерите на 16-те отбора, участници в европейското първенство в Протугалия /12 юни - 4 юли/.

Те направиха своите прогнози пред германската спортна агенция СИД. Руди Фьолер /Германия/: "Франция е фаворит пред Италия и Холандия. След тях има шест-седем отбора с равни възможности, сред тях е и Германия". Свен Горан Ериксон /Англия/: "Франция без съмнение е фантастичен тим, но за мен има друг фаворит: Германия. Германците ще се борят за титлата като луди, макар и без да показват добър футбол". Пламен Марков /България/: "Французите са фаворит за мен. Те могат да съставят три или четири много силни отбора. Мисля, че няма да повторят грешките си от Мондиал 2002". Ото Барич /Хърватия/: "Французите са фаворити. Но мисля, че Испания може да стигне далеч. Що се отнася да португалците, те са домакини". Мортен Олсен /Дания/: "Франция е най-добрият отбор. Играе красив футбол, какъвто обичам. Ще бъде добре за спорта такъв отбор да спечели титлата". Иняки Саес /Испания/: "На теория два отбора имат повече шансове от другите: Португалия като организатор и Франция като носител на титлата. След тях са обичайните кандидати Германия, Англия и Италия". Жак Сантини /Франция/: "Много отбори могат да претендират за титлата, като Италия, Англия и Холандия. Така също и Португалия като домакин. Ние също сме тук, за да победим". Ото Рехагел /Гърция/: "Моите фаворити са Португалия, Франция, Чехия, Холандия и Германия". Джовани Трапатони /Италия/: "Франция, Англия, Холандия, Испания, Чехия и Германия са много силни отбори. Германците имат проблеми, но в състезанието ще хвърлят всички сили. Ние разполагаме с 23-ма много добри играчи. Затруднен съм в избора на състава". Александърс Старковс /Латвия/: "Нашите съперници в първия кръг Холандия, Чехия и Германия са потенциални победители. Това важи и за Франция, Италия и Испания". Дик Адвокат /Холандия/: "Трудно е да се прогнозира кой ще спечели турнира. Надявам се ние да играем добре и на 4-ти юли да вдигнем купата". Луис Фелипе Сколари /Португалия/: "Има десет отбори, които могат да спечелят титлата. Бих посочил Франция, Испания, Италия или Германия." Карел Брюкнер /Чехия/: "Франция, Италия и Португалия имат шансове за титлата". Георгий Ярцев /Русия/: "Трудно е да се каже кой ще спечели. Европейските първенство са по-равностойни от световните. Португалия и Франция имат своите шансове". Ларс Лагербек и Томи Сьодербек /Швеция/: "Франция е нашият фаворит". Коби Кюн /Швейцария/: "Логично е Франция да защити титлата си. Португалия също е сериозен кандидат, но е възможно всичко. Няма да липсват и изненади".
AKTUALNO/NDT
 


Сходни връзки

ФРАНЦИЯ И ПОРТУГАЛИЯ СА ПРЕДПОЧИТАНИТЕ ФАВОРИТИ НА ТРЕНЬОРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди