изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:29 EET
АЛБЕНА ВЛИЗА В ЛЯТОТО С НОВОСТИ    
ТуризъмИнтервю с Маргита Тодорова - търговски директор на "Албена" АД

- Г-жо Тодорова, с какви нови обекти посрещате сезона и какво ново ще предложи "Албена" АД на своите гости през започналия сезон?

- Новото е реконструираният хотел "Киев", който вече е част от четиризвездния олинклузивен клуб "Ралица". Новият ресторант на олинклузивен клуб "Магнолия", разширеният ресторант "Орлов" и обновената инфраструктура на курорта са другите направени от нас реконструкции за сезон 2004. Ще разширим предлагането на утвърдилия се като френски клубен хотел "Магнолиите" в Приморско като място за провеждане на инсентив и конгресни мероприятия вече и след сезона. Възнамеряваме да сменим клиентелата и да наложим нашата база в Приморско като ваканционен клуб, а не само като место за организация на детски лагери. В следващите години ще инвестираме в обновяване на потенциала ни там, в реконструкция и построяване на нови хотелски комплекси и вилни селища. Целта е да направим един нов, съвременен курорт, добре организиран, отговарящ на всички изисквания на туристическия бранш.

- Какви ще бъдат акцентите в предлагането тази година в Албена?

- Върху по-богато предлагане на място в областта на храненето.

- Очакваме модерният спортен бар-грил "Кариби", който открихме в Албена, да се превърне в една от атракциите на сезона. Освен с голямо разнообразие на коктейли, нашите гости ще могат да се забавляват там с гледане на спортни програми, на Европейското първенство по футбол и на Олимпиадата в Гърция. Идеята ни е да напълним заведението с атмосфера, в която летовниците ни да не се чувстват много отдалечени от дома си. С обновена обстановка и с много по-атрактивна програма – фолклорна и вариететна – е ресторант “Българска фиеста”, единстевеното място в Албена, където нашите гости могат да наблюдават изпълнение на нестинари.

- Какви лечебни програми промоцира тази година балнеоцентърът при Медицински център "Медика Албена"?

- Нашият балнеоцентър разработи програма за отслабване,наречена "Дух, виталност, море", kато нейната продължителност е 10 дни на цена 550 лв. и настаняването е в хотел “ Добруджа”. Пилотните групи по нея показаха отлични резултати. От тук нататък от нас зависи налагането й не само на българския, но и на международния пазар. Тя е основана на нискокалориен режим на хранене и е богата на движения. Включва сотрна анимация, балнеопроцедури, медицински изследвания. Програмата дава едно ново възпитание в здравословно и пълноценно хранене. Балнеоцентърът ни разработва и други програми, като система за детоксикация на организма в рамките на четири и повече дни. Постепенно те влизат в реализация и реклама.

- Албена за българи – след като ни представихте новостите за сезона, на какви цени ще може българинът да почива в Албена?

- С цел да гарантираме почивката на нашите сънародници през активния сезон, ние започнахме с рекламна кампания под мотото “Първите печелят”. Всички, които направиха своята резерервация, получават 10% намаление. Продължаваме и през месец юни да правим същото намаление за желаещите да прекарат своята ваканция в Албена, "Бялата Лагуна" и Приморско. А цените започват от 15 лева за нощувка със закуска. Атрактивни са и 5-дневните пакети като тяхната цена е 225 лв. за “ Гергана “ и “ Малибу “ до 15 юли и 315 лв. за новооткрития 4-звезден хотел “Ралица супериор”. Все повече българи предпочитат и ползването на услугата “ All inclusive” – всичко включено в цената. Eднодневният престои е 45 лв. на човек. През тази година още 4 хотела предлагат тази услуга. А дали е скъпо в курорта и дали все повече българи ще предпочитат Албена за лятна ваканция, ще ви посоча и някои цени на място: плажен чадър – 3 лв. на ден, шезлонг – 3 лв. на ден, водно колело – 10 лв./ч, безалкохолна напитка /330 гр/ – 1,60 лв., малка бира - 1.60 лв., порция скумрия – 4 лв., пържени картофи – 1,50, сладолед ”Мелба” - от 3 лв.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ВЛИЗА В ЛЯТОТО С НОВОСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди