изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:03 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 12 ЮНИ    
Ред и сигурностПрестъпления и катастрофи в страната

Враца. На 11 юни в с.Бутан, при извършена проверка на служители от РЗБОП-Враца и РПУ-Козлодуй, в дома на Милчо Б. /40 г. / са намерени 136 кг. зелена листна маса и около 200 гр. изсушена листна маса. При извършения полеви тест веществото е реагирало като канабис. Наркотикът е иззет по установения ред. В операцията е участвал и служител на ОСлС-Враца. По случая е образувано следствено дело по чл. 354 от НК.

Кърджали. 42-годишен мъж бе намерен убит тази сутрин в дома си в село Главник, община Ардино. Сигналът в РПУ-Ардино е подаден в 7,40 часа от служител на МВР, който бил в селото. Сигналът е подаден от съпругата на убития. Незабавно на мястото на престъплението е изпратена оперативно-следствена група. По първоначални данни смъртта е настъпила най-вероятно от удари с остър предмет. Трупът е транспортиран за аутопсия в кърджалийската болница. До момента са издигнати няколко версии за извършеното престъпление, има и заподозрян. Работата по разкриването на извършителя продължава. По случая е образувано следствено дело.

Пътна обстановка. През вчерашния ден в страната са станали 23 пътни произшествия, при които има 1 убит и 23 ранени. От началото на месеца произшествията са 214, убитите- 12, 265 са ранени, сочат данни на КАТ- ДНСП.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 12 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди