изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:00 EEST
ПРОДАВАТ АПЕТИТНО ПАРЧЕ ДО МОРЕТО В БАЛЧИК    
Новини Атрактивен парцел с басейни, който се намира в непосредствена близост до крайморската алея, ще бъде продаден чрез търг.

Атрактивен парцел с басейни, който се намира в непосредствена близост до крайморската алея, ще бъде продаден чрез търг. Това реши на последното си заседание Общинският съвет в Балчик. Началната тръжна цена на апетитния имот, който е 5028 кв.м, е 333 707 лв. В общинския терен се намира дълбок сондаж на минерална вода, който по закон е държавна собственост и най-вероятно ще бъде даден на концесия на бъдещия купувач. Доскоро имотът не бе предлаган за продажба заради съдебни спорове по границите му. В него влизат два басейна, единият с размер 12/25м, а другият е с олимпийски размери (25/50 метра). В границите са включени още няколко заведения по дамбата, които след края на сезона най-вероятно ще преустановят дейността си.
Местните депутати взеха решение като условие за участие в търга да се изисква от кандидатите депозит в размер на 30 % от обявената първоначална цена, банкова гаранция от 250 000 лв., както и декларация за произхода на средствата. Мотивите за това изискване е желанието на общинските съветници имотът да бъде купен от финансово обезпечен инвеститор, който да не остави незастроен парцела в продължение на години.
БАЛЧИКИНФО/НДТ
 


Сходни връзки

ПРОДАВАТ АПЕТИТНО ПАРЧЕ ДО МОРЕТО В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.36 секунди