изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:11 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 13 ЮНИ    
ПолитикаПрестъпления и катастрофи в страната

КЪРДЖАЛИ. Само за няколко часа криминалисти от РДВР-Кърджали и РПУ-Ардино разкриха убийството на 42-годишен мъж. Вчера сутринта Руско А. е намерен мъртъв в дома си в ардинското село Главник. Като заподозрян за тежкото престъпление бе задържан брат му Атанас А. / 58 г. / При извършените огледи от криминалисти и следователи е намерено и иззето оръжието на престъплението – брадва. Предполага се, че стари имуществени спорове са в основата на нестихващата вражда между двамата братя.
СОФИЯ. Жертва на убийство е станала 43-годишна столичанка, чието безжизнено тяло е намерено снощи в дома й в жк.”Люлин”. Сигналът е получен в полицията в 19.20 часа. При първоначалния оглед от следствено-оперативна група и съдебен лекар са открити следи от удари с твърд предмет по главата. Иззети са веществени доказателства. Криминалисти от СДВР и Девето РПУ работят за разкриване на престъплението.

ПТП. През изминалото денонощие в страната са регистрирани 15 тежки пътно-транспортни произшествия с петима убити и 12 ранени, трима от които са с опасност за живота. Две от жертвите са в София. 79-годишна пешеходка е починала на място, след като снощи около 22 часа, на бул.”К.Величков”, лек автомобил „Форд Мондео”, управляван от 21-годишен младеж, я блъснал на пътното платно. По същото време, на бул.”Черни връх”, 18-годишен водач на „Опел Вектра” при ляв завой предизвиква катастрофа с насрещно движещ се мотоциклет „Хонда”. 30-годишният мотоциклетист е загинал на място. Пътните инциденти се разследват.
НСГП. Двама афганистанци са задържани от служители на ГКПП Капитан Андреево при опит да влязат нелегално в България. Нарушителите се укрили под тавана на първия вагон на международен бърз влак. Граничари от РГС-Видин открили при проверка на ГКПП-Връшка чука лек автомобил „Ситроен” без идентификационен номер и с нередовни документи за покупко-продажба, представени от превозвача П.М. / 34 г./ от Плевен.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 13 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди