изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:41 EEST
РАПЪР НОВИНИ ЗА ЗВЕЗДИТЕ    
КултураСпециално за НДТ от Елена Каменова: Рапърът-суперзвезда Nelly твори музикална история




Носителят на 3 награди Грами издава 2 нови албума наведнъж

"Sweat" и "Suit" ще бъдат издадени едновременно на 14 септември

Суперзвездата Nelly ще пренапише музикалната история на 14 септември, когато едновременно ще издаде 2 съвсем нови албума, наречени Sweat и Suit. Присъединявайки се към представителите на рока - Брус Спрингстийн и Guns'n'Roses, които също имат по 2 едновременно издадени албума в кариерата си, Nelly става първият рапър решил се на тази стъпка.

"Имах толкова много готов материал, че първоначално си мислех да издам двоен диск, но след това реших, че е по-добра идея да се издадат два отделни албума, които да покажат на феновете най-доброто от двете страни на 'Nellyville,'", казва Nelly.

Описвайки точно с какво се различават двата албума, той характеризира Sweat като по-скоро "бързи и ударни клубни хитове, по-ориентирани към улицата като 'Hot In Herre,' 'Air Force Ones' or '#1,'" докато Suit е ... "по-зрял и секси, в стила на 'Dilemma' или "Ride Wit Me.'" И двата албума носят запазената марка на Nelly, с характерния мелодичен и лиричен стил, който му спечели такава широка популярност и извън Америка. "Когато започнах да правя турнета за първи път, аз представлявах същността на своя град, сега се опитвам да изразя много повече. Според мен и двата албума са плод на моето персонално и музикално израстване".

"Flap Your Wings" е първото парче, което масовата аудитория ще чуе от Sweat, а пилотният сингъл от Suit ще бъде "My Place", с участието на R&B изпълнителя Jaheim. Парчето "My Place" е преработка на класическия хит на Teddy Pendergrass - "Come On And Go With Me."

Като част от оригиналната кампания за промотиране и издаване на двата албума едновременно, компанията Universal Records планира агресивна, ориентирана директно към феновете и улицата кампания за Sweat, с клубните премиери на сингъла "Flap Your Wings" и по-класическа реклама за Suit със сингъла "My Place."

За първи път Nelly си спечелва международен успех през 2000 година, когато издава своя мега-успешен, 9 пъти платинен, дебютен албум Country Grammar. През 2001 като член на групата St. Lunatics (формация включваща и неговия приятел Murphy Lee), издава за Universal Records албума Free City. През следващата година той реализира и втория си солов албум Nellyville, който става 6 пъти платинен и бива последван от продукцията с ремикси Da Derrty Versions през 2003. Като общи продажби Nelly може да се похвали с близо 30 милиона копия от сингли и албуми, които го издигат до позицията на един от най-продаваните съвременни изпълнители. Sweat и Suit ще бъдат неговите трети и четвърти студийни албуми. За продажбите им само може да се гадае.
 


Сходни връзки

РАПЪР НОВИНИ ЗА ЗВЕЗДИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди