изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:12 EEST
ПОЛИЦИЯТА ВКАРА В ДЕЙСТВИЕ ХЕЛИКОПТЕР СРЕЩУ ОПАСНИ БАНДИТИ    
Ред и сигурностТърсят БМВ 318 с рег. номер С3804НМ с хеликоптер

Цял ден вчера хеликоптер кръжа над магистрала “Хемус” и издирва луксозното БМВ 318 с регистрационен номер С3804НМ. Всички изходи бяха блокирани.

Цивилни полицаи дебнеха в околните черни пътища. Колата на бандитите обаче не беше открита, нито изоставена, нито опожарена. Според разследващи, най-вероятно номерът е бил сменен минути след като престъпниците са успели да се измъкнат.

Състоянието на раненият полицай е добро, казаха от “Пирогов”. Пострадалият е Георги Г., който от години работи в групата за бързо реагиране към ДНСП и е охранявал бившия шеф на Дирекцията ген. Васил Василев.

“Усилено издирваме престъпниците. Блокирали сме всичко. Пак напомняме шофьорите да спират на осветени места по магистралите и само ако видят полицейска “Опел Астра”, каза шефът на Магистрална полиция към РДВР София полк. Красимир Занев, цитиран от в.“Монитор”.

Опасната банда, организирана от бивш полицай, нанесе поредния си удар преди седмица на автомагистрала "Хемус" като нападна и ограби украинец. Тази банда е заподозряна за десетки нападения, сред които въоръжения грабеж на 330 000 лева от касиерка на фирма СОМАТ на Нова година.

Месец след грабежа беше разпитван бившият спецполицай Кирил Цинцов, за който от МВР твърдят, че е член на "фабрика за убийства". Полицията разпитва Цинцов, защото той е плащал лизинга на автомобила, с който е извършен въоръженият грабеж над касиерката на СОМАТ.

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ВКАРА В ДЕЙСТВИЕ ХЕЛИКОПТЕР СРЕЩУ ОПАСНИ БАНДИТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди