изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:35 EET
"МУЗИКАТА Е СТО ПРОЦЕНТА ВИСША СИЛА"    
Културасподеля Калоян - китарист на добричката банда "Кожа и кости"



Марина НОВАЧЕВА
Момчетата от създадената на 22.12.2001 г. банда "Кожа и кости" /Самуил-барабанист, Тото-басист, Евгени-вокал, Явор и Калоян - китари/ сами пишат повечето си парчета, но правят и кавъри на песни на световни групи като "Дийп Пърпъл", "Алис Купър" и др. Защото, както казва Калоян, понякога, какъв музикант си, зависи и от това дали правиш качествени кавъри. Още повече на толкова популярни групи.
Въпреки че "Кожа и кости" съществува от близо три години, младите музиканти се занимават сериозно с музиката от година и половина. Вече имат дори амбиции за албум. "Желанието за това идва най-вече като си на сцената. Като видиш 100 души, които се веселят, адреналинът ти се покачва невероятно. Чувството е супер! Затова търсим усилено спонсори за записи в студио" - споделя Калоян за изявите им. Разбира се, не пропуска да спомене, че родителите им оказват голяма подкрепа - морална и финансова.
Той черпи идеи и вдъхновение от музиканти като Джо Петручи /"Дрийм Тиътър"/, Стив Вай /"Уайт Снейк"/ и от изпълнители от началото на 60-те години на XX век - Джими Хендрикс, Ерик Клептън, Биби Кинг.
Според Калоян, в музиката винаги трябва да има някакво разнообразие и няма нищо лошо в смесването на различни стилове. Той казва, че за него музиката е 100 процента висша сила. Един от тези 100 процента е дарба, другите 99 са работа и най-вече постоянство. "Музиката за мен е страст" - споделя още тийнейджърът и допълва: "Вярвам в Бог. Моля се да ми помага, но той ти дава дарбата - ти вече сам си я развивай!".
 


Сходни връзки

"МУЗИКАТА Е СТО ПРОЦЕНТА ВИСША СИЛА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди