изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:20 EEST
НЕПРАВИЛЕН ОБРАТЕН ЗАВОЙ ОТНЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ    
НовиниШофьорът може да лежи от 3 до 10 години в затвора

Присъда от 3 до 10 години може да получи Петър Кръстев Байчев от пловдивското село Бегово. Обвинителният акт срещу него е внесен от Окръжна прокуратура - Добрич, в съда. Байчев е обвинен за пътно-транспортно произшествие, при което жена от село Житен е загинала на място, а друга е получила счупвания на три ребра.
Катастрофата станала на 11 декември м.г. по пътя към село Ловчанци. Байчев карал с лекия си автомобил по пътя Добрич-Тервел. В колата пътували още три жени. Около 11 ч. наближил разклона за селото. Тогава в отсрещното платно се движел автомобил, управляван от сина на едната от жените. Той дал сигнал да спрат, за да се видят. Байчев не спрял веднага, а карал още 50-ина метра. След това направил обратен завой. И нацелил движещия се в отсрещното платно автомобил с варненска регистрация. При удара едната от жените загинала на място, а майката на шофьора от другата кола получила средна телесна повреда или три счупени ребра. Причината за катастрофата била, че Байчев не погледнал надясно преди да направи обратен завой. Експертизите установили, че дори варненската кола да е карала не със 104 км/ч., а с допустимите 90 км, ударът пак е бил неизбежен. Стана ясно, че в автомобила с варненска регистрация е пътувал изпълнителният директор на "Заводски строежи"-Девня.
 


Сходни връзки

НЕПРАВИЛЕН ОБРАТЕН ЗАВОЙ ОТНЕ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди