изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:45 EEST
КОЛОЕЗДЕНЕ: КУПА ХЕРМАН    
СпортНад 70 състезатели ще въртят педалите за купа “Херман”. Наградният фонд е 1000 евро


В края на месеца в Добрич ще се съберат около 70 колоездачи от цялата страна, които ще въртят педалите в републиканското състезание за юноши старша възраст за купа “Херман”. От ръководството на добричкия клуб информираха, че наградният фонд е 1000 евро, които са осигурени лично от Бернд Херман. Освен това германецът е подготвил и много предметни награди за участниците в състезанието. Той ще пристигне в Добрич на 26 юни. С него ще дойдат три момчета от колоездачния клуб в град Гера, които също ще въртят педалите в първенството.

Интересно е да се отбележи, че състезанието за купа “Херман” се провежда за втора поредна година, като сега то вече е включено в републиканския календар на българската федерация. А фактът, че тази година в него ще участва и отбор от Германия, подсказва, че има възможност в следващите си издания да се превърне и в международно. Любителите на колоезденето в Добрич могат само да бъдат благодарни на Б. Херман, защото с неговата подкрепа клубът не само оцелява, но и е сред водещите у нас.

Потвърждение на това намираме и в думите на треньора Димитър Господинов : “Вече две години Бернд Херман помага на нашия клуб и трябва да кажа, че с негови средства оцеляваме. Той поддържа материалната част и благодарение на него клубът ни все още съществува.”

На 29 юни участниците в състезанието за купа “Херман” ще доказват възможностите си в общия старт на 100 км - от Добрич до Тервел и обратно, а на следващия ден е критериумът - 60 км по улиците на Добрич. НДТ
 


Сходни връзки

КОЛОЕЗДЕНЕ: КУПА ХЕРМАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди