изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:08 EET
ЕВРОМОСТОВЕ: ДОБРИЧЛИИ СА ЕВРООПТИМИСТИ    
Европейски съюз"Одобрявате ли бъдещото членство на България в Европейския съюз?" и "Наясно ли сте какво ще спечелите и какво ще загубите като бъдещ член на ЕС?" - с тези въпроси вчера НДТ се обърна към добричлии. Ето какво отговориха те:

Стоян БЪЧВАРОВ - пенсионер: "Моето лично мнение, е че одобрявам бъдещото членство на България в ЕС. Защото влизаме в една цивилизована среда. Какво ще получа при членството на България в ЕС - една осъзната свобода и това, че ще влезем в среда, в която на първо място за осъзнаване е нравствеността."

Янка СТАНЕВА - медицинска сестра: "Одобрявам членството на България в Европейския съюз, защото сравнявам нашия стандарт на живот с техния. Надявам се, да се изравним. Би трябвало при бъдещото членство на България състоянието ни, жизненото и културното ни равнище да се поддържа, а сега сме в застой."

Кирил БЕЛЧЕВ - пчелар: "Одобрявам го, защото Европейският съюз има доста големи пазари. На нашите стоки им трябва точно това. Опасявам се, че много бързо се затварят преговорните глави и, може би, ни ощетяват по някакъв начин. Мисля, че това няма да е от голямо значение. Аз отглеждам пчели. Смятам, че в Европейския съюз има доста по-добри цени на меда."

Дияна ДИМИТРОВА - работи в магазин: "Според мен, бъдещото членство на България в Европейския съюз е една добра перспектива от икономическа гледна точка, както и предвид парите, които ще се влеят в България, особено в селското стопанство. Не съм наясно какво ще спечеля и какво ще загубя при бъдещото членство на България в ЕС. Затова смятам, че правителството трябва да проведе кампания, която да разясни на хората какви са предимствата, ки какви са недостатъците при влизането в ЕС. А сега се говори само за предимства, но никой не казва какви са недостатъците, а тях определено ги има."

Стефка КРЪСТЕВА - работи в "Далекосъобщения": "Да, одобрявам стремежа на България да стане член на Европейския съюз. Смятам, че това е шанс да се подобри ситуацията в България, не само за осигуряване на работа, но и във всичко. Не, не съм наясно съвсем какво ще спечеля и какво ще загубя, след като станем член на ЕС."

Драгомир ДЕМИРОВ - работи в "Електроснабдяване": "И да, и не. Плюсове и минуси има във всичко, не само в присъединяването на България в ЕС. Ако се запази работата ми, смятам, че ще спечеля от членството на България в ЕС. Но ако я загубя - не."
НДТ
 


Сходни връзки

ЕВРОМОСТОВЕ: ДОБРИЧЛИИ СА ЕВРООПТИМИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди