изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:02 EEST
ТРИМА СА НОМИНИРАНИТЕ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН    
ОбществоДо края на юли ще се приемат предложение в Общинския съвет за удостояване със званието "Почетен гражданин на Добрич", съобщи вчера председателят на ОбС д-р Мирослав Попов.

Той е и председател на комисията по избор на почетен гражданин. Предстои на следващото си заседание в края на юни ОбС да реши дали ще променя броя на членовете на комисията по избора и състава й. До момента тя бе 13-членна. В нея участваха 8 общински съветници и 5 общественици.
В деловодството на ОбС са депозирани две предложения с три номинации. Едното е от почетния гражданин на Добрич и председател на Общобългарския съюз "Добруджа" Любен Бешков и е за Рада Въртунинска - за книгите й с краеведско съдържание. Другото отново е от почетен гражданин на Добрич - Атанас Пеев, който е и председател на Дружеството на краеведите. Той е номинирал диригента на хора на учителките Райко Тонев и Драгомир Георгиев - литературен критик и просветен деец.
НДТ
 


Сходни връзки

ТРИМА СА НОМИНИРАНИТЕ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди