изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:19 EEST
МОБИКОМ: ВИЕ ГОВОРИТЕ - НИЕ ПЛАЩАМЕ    
Новини“Мобиком” стартира безпрецедентна за България кампания за своите клиенти. За всяка минута входящ разговор абонатите на “Мобиком” ще получават по 3 ст. от понеделник до петък (от 7 до 21 часа), a в останалото време и през националните празници – по 1 ст. на минута. Бонусът важи за всички получени национални разговори (от БТК, “Мобиком”, “Глобул”, “Мобилтел” и др.). В рамките на периода на една фактура клиентът ще натрупа определен брой минути от получени обаждания. Те ще бъдат остойностени по горепосочените цени, за да се получи общият размер на бонуса.

“Мобиком” стартира безпрецедентна за България кампания за своите клиенти. За всяка минута входящ разговор абонатите на “Мобиком” ще получават по 3 ст. от понеделник до петък (от 7 до 21 часа), a в останалото време и през националните празници – по 1 ст. на минута. Бонусът важи за всички получени национални разговори (от БТК, “Мобиком”, “Глобул”, “Мобилтел” и др.). В рамките на периода на една фактура клиентът ще натрупа определен брой минути от получени обаждания. Те ще бъдат остойностени по горепосочените цени, за да се получи общият размер на бонуса.
ALL/NDT
 


Сходни връзки

МОБИКОМ: ВИЕ ГОВОРИТЕ - НИЕ ПЛАЩАМЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди