изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:52 EEST
ОБЩИНАТА СМЕНЯ ДИМИТЪР ДИМИТРОВ КАТО СВОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ПФК "ДОБРУДЖА"    
ПолитикаНа предстоящото заседание на Общинския съвет в края на месеца ще бъде внесено предложение за смяна на представителя на община Добрич в надзорния съвет на ПФК "Добруджа".

Това стана ясно на проведеното вчера заседание на Председателския съвет. мотивът за смяната на димитър Димитров била констатацията, че той не защитавал интересите на общината във футболното дружество.

Отново протяжен - от около 40 точки, ще бъде дневният ред на юнската сесия на Общинския съвет. На нея ще се внесе предложение от кмета Детелина Николова за концесия на дворно място по ул. "Батовска" за панаирно-изложбен комплекс. Преди време местният парламент реши да бъде дадена такава концесия предвид необходимостта от терен, на който "Добрички панаир" да развива дейността си. Ще бъдат предложени концесии и за обекти - за обществено хранене и тоалетна, в градския парк "Свети Георги", както и за други обекти публична общинска собственост. Ще се предложение за ликвидация на общинската фирма "Добрич радио", както и за вдигане на ипотеката върху част от собствеността на приватизираната общинска фирма "Жакард". Тематично сесията ще бъде насочена към състоянието на общинските дружества в областта на търговията и услугите. Очаква се новият управител на "Тролeйбусен транспорт" да внесе пред общинските съветници вижданията си за бъдещето на дружеството. Докладна записка за актуализация на заплатите на кмета и председателя на Общинския съвет в съответствие с актуализацията на заплатите в бюджетната сфера, ще внесе председателят на ПК по бюджет и финанси Тодор Димитров.

Предложение за даване на възможност на лекарите - наематели на кабинети в "Стоматологичен център I" и диагностично-консултативните центрове I и II, да ги пренаемат, ще внесе председателят на ПК по законност Пламен Припърженски. Други членове на председателския съвет обаче настояха за актуализацията на наемите на тези кабинети, които сега са отдадени на преференциални цени.
 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА СМЕНЯ ДИМИТЪР ДИМИТРОВ КАТО СВОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛ В ПФК "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди