изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:06 EET
DVD ШОУ НА КАЙЛИ МИНОУГ    
ЛюбопитноСпециално за НДТ от Анелия Цветкова: През юли месец излиза за първи път на DVD концертът на Кайли Миноуг “BODY LANGUAGE LIVE”

В събота на 15 ноември 2003, Кайли Миноуг изнесе един уникален спектакъл в Лондонската зала Hammersmith Apollo, за да промоцира своя нов албум “Body Language”. В тази нощ всички поканени фенове и гости станаха свидетели на първия концерт, който представя на живо новата й музикална продукция. Шоуто беше комбинация от зашеметяваща постановка и спираща дъха хореография. Песните бяха специално подбрани, за да могат да обхванат най-доброто от 3-те й албума, записани за Parlophone. Имаше, разбира се, и няколко изненади.

Шоуто е озаглавено “Money Can’t Buy” и струва около 1 милион паунда плюс няколко месеца подготовка.

Дигиталната версия на шоуто е наречена “Body Language Live”. DVD-то има сараунд звук и е с продължителност 110 минути. Като допълнителни материали са включени неизлъчвани досега кадри от репетициите, документални сцени, интервю с Кайли, нейна фотогалерия, PC DVD-ROM секция и видео клипове на първите сингли от новия албум “Body Language” – “Slow”, “Red Blooded Woman” и “Chocolate”.

Шоуто в Hammersmith е едно от специалните мини партита, които тя организира за отбран кръг от фенове и приятели. На него присъстваха само около 4 хиляди души. Последният път, когато Кайли е била на тази сцена, тя беше продала билети за 7 спектакъла през месец март 2001! Последното й появяване в Лондон е през 2002 година, когато тя продаде билети за 4 концерта на най-известната сцена във Великобритания – стадиона Уембли. Това беше част от турнето, на което тя пя пред над 250 хиляди хора по цял свят, чупейки рекордите в тази област в Нюкасъл и Манчестър.

Кайли откри шоуто “Money Can’t Buy” като се появява високо над главите на зрителите, седнала на метална рампа. За да се предотвратят всякакви неприятни изненади, тя беше обезопасена с въжета. След това шеметно появяване публиката беше залята от танци, костюми и светлинни ефекти, включително ослепителна Айфелова кула, която се появи на сцената по време на песните “Je T’Aime” и “Breathe”. Кулминацията на шоуто беше, когато Кайли се появи на мотоциклет (внесен специално на шоуто). Костюмите за спектакъла са специално направени от Хелмут Ланг/ Helmut Lang, Шанел/ Chanel и Пучи/ Pucci.

Анимато Мюзик
 


Сходни връзки

DVD ШОУ НА КАЙЛИ МИНОУГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди