изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:26 EEST
ПИЯН ФЕН СЪСЕЧЕ ЖЕНА СИ С МОТИКА    
Евро 200459-годишен мъж уби с мотика съпругата си в семейното им жилище в

село Крепча, община Опака, съобщиха от РДВР-Търговище. Кървавата драма се разиграла на 15 юни около 6 ч сутринта, когато Осман Х. и жена му - 55-годишната Елиясе, се скарали.

Скандалът между двамата пламнал още предната вечер, след като националите ни паднаха от шведите на Европейското в Португалия. Осман удавил мъката си от загубата с алкохол. Във фаталната сутрин махмурлията не успял да удържи раздразнението към жена си и я нападнал с мотиката на двора. 26-годишният им син Хасан, който бил в къщата, чул ругатните на баща си, и когато излязъл навън, се натъкнал на страшната гледка. Той видял майка си да лежи в локва кръв до коритото на чешмата. Момчето веднага извикало съседите, които се обадили на Спешна помощ в Попово. Жената все още имала признаци за живот. Секунди по-късно обаче издъхнала в линейката.

Според съдебния лекар д-р Владимир Горанов убиецът е нанесъл 8 силни удара със сечивото по главата на жертвата. При извършената аутопсия било установено, че жената има и две счупени ребра на гърба. Фаталният край е бил неизбежен, коментира съдебният лекар. Причината за смъртта е тежката черепна травма с дълбоки прониквания в мозъка и силният кръвоизлив, който е получила жената.

Малко след убийството Осман отишъл в болницата, за да провери какво е състоянието на жена му. Там бил арестуван от полицаите.
ТОП/НДТ
 


Сходни връзки

ПИЯН ФЕН СЪСЕЧЕ ЖЕНА СИ С МОТИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди