изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:59 EEST
ГЪРЦИЯ НАПРАВИ 1:1 СРЕЩУ ИСПАНИЯ    
Евро 2004Тимът на Гърция продължава отличното си представяне на Европейското първенство по футбол в Португалия, след като успя да спечели точка в двубоя си срещу един от фаворитите - Испания, в двубой от втория кръг на борбата в група "А", завършил 1:1.

Футболистите на Иняки Саез диктуваха събитията на терена на стадион "Беша" в Порто, но не успяха да спечелят трите точки в мача.

Фернандо Мориентес откри резултата в 28-ата минута на мача. Пpи една добра атака на испанците, Раул отне топката от Михалис Капсис на границата на наказателното поле на Гърция и подаде с пета към Мориентес, който преодоля противников бранител и вкара с мощен удар от точката за изпълнение на дузпа.

Гърците се хъврлиха в атака, но не успяха да изравнят до почивката.

След подновяването на играта испанците отново бяха по-активни, но въпреки това футболистите на Ото Рехагел успяха да стигнат до изравнителното попадение.

В 66-ата минута отличен пас отдясно на Василис Тсартас намери Ангелос Харистеас в полето на Испания и той с мощен изстрел я прати в мрежата на Икер Касияс.

Двата отбора останаха в челото на таблицата на групата с актив от по 4 точки, като Гърция е на първо място заради по-добрата си голова разлика.

ТОП/НДТ
 


Сходни връзки

ГЪРЦИЯ НАПРАВИ 1:1 СРЕЩУ ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди