изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:34 EET
HAIDUCII DRAGOSTEA DIN TEI    
НовиниСПЕЦИАЛНО ЗА НДТ: Официалният № 1 на Европа

“Dragostea Din Tei” на румънската сензация “Хайдучи” е № 1 в официалната класация на Стария континт, обединяваща всички възможни сингъл-чартове – за продажби, тв и радиоизлъчвания, рикуести.

След като вече беше на върха в Италия, Австрия, Франция, Испания, Германия, в European Dancefloor Chart, European Dance Traxx и European Dance Hits in Shops, именно тази версия на песента е сред най-излъчваните в българския радиоефир.

Припомняме, че зад името “Хайдучи” стои 27-годишната румънка Паула Митраче, която е абсолютна звезда в родината си. Певица, актриса и известна тв водеща, сексапилната блондинка живее в Букурещ, но по-голямата част от времето си прекарва в Италия.

“Dragostea Din Tei” на “Хайдучи” е първият голям пробив на румънски артист на европейската музикална сцена. Благодарение на огромната популярност, която чаровната Паула натрупа с това си изпълнение, в чартовете влезе и по-старата версия на песента, изпълнявана от бойгрупата от молдовски произход “O-Zone” .

“Dragostea Din Tei” е пилотен сингъл от предстоящия албум на “Хайдучи”. В сингъла са включени и ремикси на популярния италиански диджей и продуцент на “Айфел 65” Габри Понте.

“Haiducii” на румънски означава умен, безстрашен човек, който взима от богатите, за да даде на бедните, нещо като Робин Худ.
“Dragostea” - “любов”, “Din” – дърво, “Tei” – липа, т.е. “Любов, правена под липа”.

 


Сходни връзки

HAIDUCII DRAGOSTEA DIN TEI | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди