изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:17 EEST
ЗА ЕВРОИНТЕГРАЦИЯТА ГОВОРИХА НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ЖУРНАЛИСТИ    
ОбразованиеСреща между бъдещите журналисти от специализираните паралелки в СОУ "П. Р. Славейков" с ръководител Георги Коновски и настоящите представители на четвъртата власт, организира вчера областната управа.

В нея участва и главният секретар на областна управа Драгой Драгоев. Срещата бе в рамките на правителствената кампания "България, Да" и по повод приключването на преговорите за членство на България в Европейския съюз. Всички ученици каза "Да" на България и увериха, че смятат, че България е прекрасен кът на смета, но рекламата му е ограничена. Те декларираха намерението си като бъдещи журналисти да бъдат коректив на властта.
Срещата премина като дискусия за възможностите и перспективите за бъдещото членство на България в Европейския съюз. Според младите хора, пътят на страната ни към ЕС ще е много труден. Бяха изразени мнения за бъдещето на енергетиката, земеделието ни, за развитието на инфраструктурата. Обсъдени бяха и възможностите България да стане перспективна дестинация за европейските страни.
 


Сходни връзки

ЗА ЕВРОИНТЕГРАЦИЯТА ГОВОРИХА НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ ЖУРНАЛИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди