изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:31 EET
АНГЛИЯ ПОБЕДИ ШВЕЙЦАРИЯ С 3:0 В КОИМБРА    
Евро 2004
Тимът на Англия записа първа победа в група "В" на Европейското първенство по футбол в Португалия, след като разгроми с 3:0 един от аутсдайдерите - Швейцария.



Две от попаденията за отбора на Свен-Горан Ериксон отбеляза младият нападател на Евъртън Уейн Рууни, а третото бе дело на капитанът на Ливърпул Стивън Джерард. Швейцарците играха в последните 30 минути на мача с 10 души на терена, след като Бернд Хаас бе изгонен в 60-ата.

Тимът на Якоб Куун започна по-активно двубоя и диктуваше изцяло събитията на терена до 20-ата минута. Въпреки че предоставиха инициативата на Швейцария в първите 20 минути на мача, англичаните успяха да поведат в резултата в 23-ата.

При една атака на англичаните Бекъм центрира в наказателното поле на Йорг Щил, Майкъл Оуен овладя топката на гърди и след това я подаде към Рууни, който се разписа с удар с глава от 4 метра.

До края на първата част двата тима пропуснаха по няколко добри възможности, но до нов гол не се стигна.

Швейцарците бяха по-активни и в началото на втората част, но само 15 минути след нейното начало, двубоят приключи за тях.

В 60-ата минута Бернд Хаас получи втори жълт картон за фаул срещу Ашли Коул в средата на терена и остави тима си с 10 души на терена.

Рууни удвои резултата в 76-ата минута, след добра атака на Васел, който проби в половината на Швейцария и подаде към нападателя на Евъртън, той стреля от около 12 метра, Щил опита да отклони топката, тя чукна гредата, върна се и след рикушет в тялото на стража на Швейцария, влезе в мрежата.

Халфът на Ливърпул Стивън Джерард се разписа за 3:0 в 82-ата минута с мощен диагонален удар, след като получи пас от Гари Невил в наказателното поле на Швейцария.
euro2004/ndt
 


Сходни връзки

АНГЛИЯ ПОБЕДИ ШВЕЙЦАРИЯ С 3:0 В КОИМБРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди