изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:55 EEST
ХРИСТО СТОИЧКОВ: БЪЛГАРИЯ НЕ Е УДОБНА ЗА МНОГО ХОРА ВЪВ ФИФА И УЕФА    
Евро 2004Реакции за загубата на България от Дания

“България не е удобна за много хора във ФИФА и УЕФА и затова ни пратиха такива безобразни съдии”, коментира мегазвездата на родния футбол Христо Стоичков след загубата на националите ни с 0:2 от Дания вчера. Пресата в Португалия отбеляза прекъсването на черната серия в последните 4 мача без гол за червения динамит и нарече българите грогиран и неадекватен противник.

От своя страна наставникът на победителите Мортен Олсен обясни, че най-важното е било да елиминират мозъците на отбора, след като са изучили играта ни срещу Швеция. ”Не оставихме на Мартин Петров никакво пространство, Бербатов бе опазен, а Стилян Петров бе изолиран напълно”, заяви Олсен.

България вече отпадна от Евро `2004, остава ни мач за престиж срещу Италия. В другата среща Италия и Швеция завършиха 1:1, освен задължителна победа срещу България, адзурите трябва да се надяват и на успех на датчаните, за да продължат напред.
БНТ/НДТ
 


Сходни връзки

ХРИСТО СТОИЧКОВ: БЪЛГАРИЯ НЕ Е УДОБНА ЗА МНОГО ХОРА ВЪВ ФИФА И УЕФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди