изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:44 EEST
ЛАТВИЯ СПРЯ ГЕРМАНИЯ В ПОРТО С 0:0    
Евро 2004Тимът на Латвия поднесе поредната изненада на Евро 2004, след като направи нулево реми с Германия в двубой от група "D" на надпреварата. Това бе първа точка в актива на дебютантите на футболните финали на Стария континент, което е голям успех за отбора на Александърс Старковс.



Ремито поставя Бундестима в неизгодна позиция, като футболистите на Руди Фьолер имат в актива си 2 точки след два изиграни мача и ще трябва да гонят задължителен успех в третата си среща с Чехия през следващата седмица.

Фьолер заложи за тази среща на схема с двама чисти нападатели, като партньор на Кевин Курани бе Фреди Бобич. Немците имаха пълно превъзходство на терена на стадион "Беша" в Порто, като притежавах а топката в 65% от игралното време. Въпреки че създадоха няколко добри голови положения, те не успяха да се въплозват от тях.

Най-близо до попадението преди почивката бе нападателят на Латвия Марис Верпаковскис. В 40-ата минута той получи пас в средата на терена, пробяга разстоянието до точката на дузпата в наказаталеното поле на Германия и стреля, но ударът му не затрудни Оливер Кан.

След почивката натискът на немският отбор продължи, но отново безрезултатно. В края на мача футболистите на Фьолер се принудиха да залагат на центрирания в наказателното поле на Латвия, но те не затрудниха вратаря на Александърс Колинко, който направи много силен мач.
ЕВРО2004/НДТ
 


Сходни връзки

ЛАТВИЯ СПРЯ ГЕРМАНИЯ В ПОРТО С 0:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди