изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:19 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
СпортПрестъпления и катастрофи в България

НСГП. Осем чужденци, опитали да преминат нелегално през страната ни, са разкрити от гранични полицаи на ГКПП- Капитан Андреево вчера. Двама афганистанци на 26 и 23 години са засечени в международен влак с редовен маршрут от Истанбул за Букурещ. Те се укривали в тавана на първия вагон . Оказало се, че единият пътува с преотстъпен ирански паспорт, а в другият е намерен паспорт с подменена снимка. По-късно около 21 часа граничните полицаи извършили проверка и на товарен влак, пътуващ от Турция през България за Букурещ. В един от вагоните, покрит с брезент, те открили и шестима турски граждани на възраст от 20 до 35 години. По случая е уведомена районната прокуратура в Свиленград.

РДВР-София. Конфликт в младежка компания доведе до смъртта на Васил Б. /24 г./. Скандалът започнал в нощните часове на 18 юни на ботевградската улица „Славейков” и скоро прераснал в „юнашки” бой. В мелето Румен П. /27 г./ извадил нож и пробол в корема своя опонент. Младежът веднага бил откаран в болница, но около 3 часа вчера той починал. Нападателят е задържан, а разследването продължава от РПУ-Ботевград.

Пловдив. 10-годишно момче се разделило с велосипеда си след заплаха от двама непознати. Това станало около 14 часа на ул. „Арх. К.Петков”. Детето карало колелото, когато пред него се изпречили „батковците”. Те набързо „се справили” с 10-годишното момче и подкарали „добермана”. Малко по-късно обаче, нападателите били засечени от полицейски служители. Иван Т. /21 г./ и 17-годишният му партньор са задържани за 24 часа в пловдивското Шесто РПУ.

София. В столичното Седмо РПУ са задържани Александър М. /20 г./ и 17-годишен негов „колега”. На 18 юни около 19 часа служителите на реда спипали на място двамата неизвестни досега грабители. Бабаитите причакали две 14-годишни момчета пред асансьор в жилищен блок в кв. „Младост 1”, заплашили ги и измъкнали мобилните им телефони. За тяхно нещастие точно тогава на помощ на децата се появил полицейския екип и белезниците щракнали на ръцете на нападателите .

mvr/ndt
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди