изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:35 EET
ИСЛЯМИСТИ СЕ ГОТВЯТ ДА ОБЕЗГЛАВЯТ ЮЖНОКОРЕЙСКИ ГРАЖДАНИН    
По светаИслямистка групировка постави 24-часов ултиматум на южнокорейските власти.
Южна Корея ще изпрати още войски в Ирак въпреки ултиматума на похитителите

Въоръжена ислямистка групировка заплаши да обезглави южнокорейски заложник, ако в рамките на 24 часа Сеул официално не заяви, че няма да изпраща повече свои войски в Ирак, предаде австралийското информационно издание news.com.au . Телевизионният канал “Ал Джазира” излъчи видеозапис, на който се вижда отвлеченият Ким Сонг Ли. Похитителите твърдят, че са от групировка, която се предвожда от един от лидерите на “Ал Кайда” Абу Мусаб ал Заркауи.

***
Южна Корея ще изпрати още свои войски в Ирак въпреки ултиматума от страна на въоръжена ислямистка групировка, която заплаши да обезглави южнокорейски гражданин, ако държавата не се откаже от своите планове да увеличи числеността на военния си контингент в Ирак, предаде АФП.
“Ние ще продължим съгласно предварителния план и няма да променим своето становище”, заяви представител на Министерството на отбраната на Южна Корея.

По-рано във видеозапис, излъчен от телевизионния канал “Ал Джазира”, похитителите поставиха 24-часов ултиматум на южнокорейските власти да се откажат от намеренията си да изпратят още войници в Ирак, ако искат да запазят живота на заложника.
 


Сходни връзки

ИСЛЯМИСТИ СЕ ГОТВЯТ ДА ОБЕЗГЛАВЯТ ЮЖНОКОРЕЙСКИ ГРАЖДАНИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди