изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:02 EET
УЕФА БИЛА ПРОТИВ ВСЯКАКВИ КОМБИНИ НА ЕВРО 2004    
Евро 2004УЕФА ще следи "под лупа" Швеция - Дания заради италиански страх от 2:2

УЕФА е против всякакви комбини между отборите в предварителните групи от европейското първенство в Португалия. Затова представители на Футболната асоциация на Стария континент ще бъдат “командировани” на стадион “Беса” в Порто, където във вторник Дания и Швеция ще играят последния си мач от група “С” на Евро 2004. Двубоят е от 21,45 часа, българско време. Както е известно, отборът на Италия, който заедно с българите е в същата група, се страхува двата скандинавски тима да не завършат при резултат 2:2, който ще ги изхвърли от шампионата.
“Ние ще следим внимателно и “под микроскоп” всички изяви на футболистите на терена по време на мача Дания - Швеция, увери президентът на УЕФА Ленарт Йохансон. – Не става въпрос за какъвто и да е равен резултат, затова евентуална уговорка би била трудна за изпълнение. За отбелязването на толкова много голове за 2:2 ще трябва да участват много ключови играчи и двамата вратари. Ако видим, че се допускат доста грешки от определени играчи, ще имаме повод да започнем разследване”.
От УЕФА обявиха официално, че на стадиона ще бъдат монтирани не по-малко от 20 камери, които ще следят всяко действие на футболистите на терена.
 


Сходни връзки

УЕФА БИЛА ПРОТИВ ВСЯКАКВИ КОМБИНИ НА ЕВРО 2004 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди