изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:53 EEST
АНГЛИЯ ВЯРВА И СЕ НАДЯВА НА МАЙКЪЛ ОУЕН    
Евро 2004Жерар Улие и Свен Горан Ериксон: Майкъл Оуен ще излезе от головата суша

Бившият мениджър на Ливърпул Жерар Улие подкрепи нападателя на английския национален отбор Майкъл Оуен, който е критикуван за слабото си представяне в първите два мача на тима на Евро 2004.
Оуен бе тотално засенчен от 18-годишния си партньор в атаката Уейн Рууни, след като не успя да стигне до нито едно голово положение при загубата от Франция с 1:2 и пропусна великолепен шанс при победата над Швейцария с 3:0.
"Сигурен съм, че ще вкара", каза за бившия си възпитаник Жерар Улие, който бе начело на Ливърпул в продължение на шест години, преди да бъде уволнен миналия месец.
"Погледнете и (Кристиан) Виери, Раул, Паулета - никой от тях не вкарва, толкова е трудно срещу добре организирани защити. Единственото пространство е по крилата, което бе доказано и от (Кристиан) Панучи и (Джанлука) Дзамброта за Италия и от (Кристиано) Роналдо за Португалия", обясни Улие.
Треньорът на английския отбор Свен-Горан Ериксон също изрази доверие в способностите на Майкъл Оуен.
"Целият свят знае, че той е голям футболист. Рано или късно ще вкара гол. Дайте му една възможност е топката е вътре", заяви шведският специалист след една от последните тренировки преди решителния мач срещу Хърватия от третия кръг в група "В".
Запитан дали смените на Оуен в средата на второто полувреме на първите два мача на Англия от Евро 2004 няма да окажат негативен психологически ефект върху нападателя, Ериксон отговори: "Надявам се, че това няма да наруши неговата увереност. В съвременния футбол почти всеки отбор извършва по три смени във всеки от мачовете си. Това просто е едно от нашите оръжия като треньори."
Майкъл Оуен, който има общо 25 гола за английския отбор, не е вкарал нито един в последните си три мача с националната фланелка. Той се разписа за последно при равенството 1:1 срещу Япония в контрола преди началото на първенството.
 


Сходни връзки

АНГЛИЯ ВЯРВА И СЕ НАДЯВА НА МАЙКЪЛ ОУЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди