изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:54 EEST
УБИХА ДОКТОР ЛЮДМИЛ КОНОВ, ЕДИН ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПЛЕВЕНСКИЯ КОМПЛЕКС "ИНТЕРРОСТОВ"    
Ред и сигурностТази нощ е убит един от собствениците на плевенския комплекс “Интерростов”. 40-годишният д-р Людмил Конов е бил застрелян пред дома му.
В хотела на 4 април, миналата година, в лоби бара беше убит сводникът Марио Иванов. След покушението над плевенския съдия Валери Цветанов съпругата му обвини д-р Конов, като един от изнудвалите съдията за големи суми пари.


40-годишният Людмил Борисов Конов е вписан като един от управляващите и член на съвета на директорите на “Интерростов” АД – Плевен заедно с Христо Димитров Каленов и Васил Миланов Антонов, показва справка в регистрите на АПИС.
Той е съдружник и в дружеството “Плевен Баскет” ООД, заедно с Пламен Христов Цолов. “Плевен Баскет” ООД е с предмет на дейност развитие на професионален спорт, придобиване и продажба на състезателни и трансферни права, рекламна, импресарска, информационна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна, туристическа, хотелиерска дейност, превоз на пътници, строителство, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки и други вещи и права с цел продажба в първоначален или обработен вид, сделки с ценни книжа и интелектуална собственост, издателска и печатарска дейност, лизингова дейност.

dir/iaf/ndt
 


Сходни връзки

УБИХА ДОКТОР ЛЮДМИЛ КОНОВ, ЕДИН ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПЛЕВЕНСКИЯ КОМПЛЕКС "ИНТЕРРОСТОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди