изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:28 EEST
ФРАНЦИЯ ПОБЕДИ ШВЕЙЦАРИЯ С 3:1    
Евро 2004Тимът на Франция победи очаквано Швейцария с 3:1 в последния си мач от група "В" на Европейското първенство по футбол в Португалия. С този свой успех "петлите" си осигуриха първото място в групата и среща с изненадата на турнира - Гърция на четвъртфинал.

Футболистите на Якоб Кюн изираха много добре този двубой, като на моменти напълно обезличиха своите именити съперници. Класата на "петлите" обаче се оказа решаваща и те се поздравиха с крайния успех, въпреки че до 76-ата минута резултатът бе равен - 1:1. След това обаче играчите на Жак Сантини се поздравиха с успех благодарение на 2 гола на Тиери Анри.

Капитанът на Франция Зинедин Зидан откри резултата в 20-ата минута на двубоя, игран на стадион "Коимбра Сити" в едноимения португалски град. Халфът на Реал (М) се разписа във вратата на Йорг Щийл, след като засече с глава центриране на Робер Пирес от корнер.

Само 6 муните по-късно Йохан Волантен върна попадението. Той прати топката във вратата на Бартез, след като получи пас от Кабанас, който се възползва от грешка на Силвестър. Така Волантен стана най-младият голмайстор в историята на първенството, изпреварвайки по този показател нападателя на Англия Уейн Рууни.

В 75-ата минута Тиери Анри постави начало на головата си сметка в срещата. Той бе изведен на стрелкова позиция от влезлия на смяна минута по-рано Луи Саха r нямаше проблеми със завършващия удар.

В 84-ата минута нападателят на Арсенал Анри проби отляво, преодоля швейцарската отбрана и с изстрел с десния крак прати топката в мрежата на Щийл за 3:1.
ЕВРО2004/НДТ
 


Сходни връзки

ФРАНЦИЯ ПОБЕДИ ШВЕЙЦАРИЯ С 3:1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди