изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:11 EET
ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ЩЕ ДЕБЮТИРА СРЕЩУ ИТАЛИЯ    
Евро 2004Нападателят на Лече Валери Божинов ще направи своя дебют в мъжкия ни национален отбор днес в двубоя срещу Италия.

Валери Божинов ще дебютира срещу Италия


Той може да започне като титуляр на мястото на Зоран Янкович, а ако това не стане, със сигурност ще се появи в игра след почивката. Божинов ще играе изтеглен зад Димитър Бербатов.

Марков е готов да даде шанс след почивката и на централния нападател Георги Чиликов. Първи мач на първенството в Португалия ще изиграе и халфът на Левски Даниел Боримиров, който ще заеме мястото в състава на наказания Стилян Петров. Капитанът на "лъвовете" пропуска двубоя заради червения картон, получен в края на двубоя с Дания.

Отсъстващи играчи ще принудят националният селекционер Пламен Марков да търси и нови варианти в защита. Най-вероятно в центъра на отбраната ще си партнират Предраг Пажин и Златомир Загорчич, тъй като Росен Кирилов изтърпява наказание, а Илиян Стоянов ще заеме мястото на контузения Ивайло Петков отляво.

Варианти за кризисната дясна зона са Владимир Иванов или Георги Пеев. На тренировката в неделя вечерта Марков е експериментирал със следните халфове и нападатели. В центъра на терена - Мариян Христов и Милен Петков, по крилата - Мартин Петров (вляво) и Здравко Лазаров (вдясно), напред Димитър Бербатов, а зад него - Велизар Димитров.

Вчера обаче Манчев е действал на мястото на Лазаров, Янкович отново е заел обичайната си позиция, а Боримиров е бил двойка с Мариян Христов в средната зона на игрището.

"Ние също не знаем с какъв състав ще бъдем. Пламен Марков ни заяви, че ще разберем всичко късно тази вечер (б.р. - снощи), когато е последната ни тренировка преди мача с италианците", съобщиха футболисти от националния отбор.
ЕВРО2004/НДТ


 


Сходни връзки

ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ЩЕ ДЕБЮТИРА СРЕЩУ ИТАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди